...egy hajónyi élmény
Árkalkuláció
Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesüljön legújabb
ajánlatainkról, akcióinkról!

Feliratkozás
Facebook
Bővebben

Üdvözöljük a Vital Hotel Nautis****superior weboldalán

Szállodánk a Velencei-tó fővárosában, Gárdonyban, közvetlenül a tóparton, a kikötő és a szabad strand szomszédságában épült. A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb édesvizű tava, félúton a Balatont és Budapestet összekötő M7 autópálya mellett található.Minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót.

 

Nyáron kiválóan alkalmas a fürdőzésre, ideális helyszínt nyújt a szörf és vízisí szerelmeseinek, és megannyi tókörnyéki programmal csábít. A tó alacsony vízszintjének köszönhetően szinte minden télen befagy, így a téli sportokat kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző időtöltést. Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat szállodánk szolgáltatásiról, az aktuális program- és csomagajánlatainkról.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szállodánk iránt, és mihamarabb személyesen is alkalmunk nyílik bemutatni mennyi lehetőséget nyújtunk aktív kikapcsolódásához, családi nyaralásához vagy rendezvénye lebonyolításához. Megkeresésére szívesen szolgálunk bővebb információval, illetve személyre szóló ajánlatot is kidolgozunk.

Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!


Kiemelt ajánlataink

Nyár a tavon

20 750 Ft/ fő/1 éjtől

Retro Trabis hétvége

21 750 Ft/fő /1 éj

Szenzációs Vakáció

21 750 Ft/fő /1 éj

Augusztus 20. a fedélzeten

23 250 Ft/ fő/ 1 éj

Tóparti ősz

19 250 Ft/fő/1 éjtől

Találkozzon velünk!

2483 Gárdony, Holfény sétány 9.

Hívjon minket!

+36 22 570 115