×
DE EN
Állunk rendelkezésére...

Állunk rendelkezésére...

Autó az ifjú párnak és a vendégeknek:

Segítséget nyújtunk a megfelelő menyasszonyi autó megtalálásához és beszerzéséhez (Old timer autók, lovaskocsi, limuzin stb.). Igény esetén a vendégek könnyebb közlekedése érdekében busztranszfert is biztosítunk.


Ceremóniamester:

Szállodánk segít a tökéletes ceremóniamester megtalálásában.


Gyermekfelügyelet/játszószoba:

Igény esetén az esküvő idejére a kisebbek részére játszószoba is rendelkezésre áll, hogy számukra is különleges legyen ez a nap.


Dekoráció:

Profi dekoratőrökkel dolgozunk minden stílusban, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek esküvői dekorációk terén, valamint a szálloda helységeit és lehetőségeit tökéletesen ismerik.


Fodrászat/Smink:

A fodrászat és kozmetika vállalkozik a menyasszony, a koszorúslányok és örömanyák tökéletes sminkjének és frizurájának elkészítésére.


Fotózás/Videó:

Számos kiváló helyszínnel rendelkezünk az esküvői fotózáshoz (kert, pergola, Sweet Harmony, luxus lakosztály, világítótorony stb.). Amennyiben nem rendelkezik saját fotóssal vagy videóssal természetesen ebben is számíthat ránk!


Játszótér:

A szálloda udvarán, a Nautis terem kertre nyíló ajtajánál található egy EU konform játszótér, ami kicsiknek és nagyoknak is kiváló elfoglaltságot biztosít.


Legény és leánybúcsú:

A disco fény- és hangtechnikával rendelkező Bowling terem kiváló helyszín a zártkörű legény vagy leánybúcsúk alkalmával.


Parkolás:

Közvetlen a szálloda mellett 90 személyautó részére rendelkezünk térítésmentes parkolóhellyel. Szállóvendégeink részére 50 férőhelyes zárt parkolónk is díjmentesen használható.


Szervezés:

A szálloda biztosít egy rendezvényszervezőt, aki az esküvő teljes szervezésében és lebonyolításában segítséget nyújt.


Vendégajándék:

Segítséget nyújtunk a megfelelő vendégajándékok felkutatásában és beszerzésében, mely lehet akár gyertya, marcipán, mézeskalács, cukrozott mandula, vagy bármi amit az ifjú pár szeretne.


Vendégkönyv/Meghívó:

Különleges vendégkönyv vagy meghívók kiválasztásában és gyártásában szívesen állunk rendelkezésére.


Virágdekoráció:

Vállaljuk a választott, színvilágában is megfelelő virágdekorációk beszerzését akár a terem, a szertartás helyszíne, csokrok vagy az asztaldekorációk tekintetében is.


Zene:

A lakodalom egyik legfontosabb eleme a zene. Szállodánk kapcsolatban áll számos zenekarral, neves DJ-kkel.