×
DE EN
Fregatt terem

Fregatt terem

A 110 nm-es Fregatt terem hangszigetelt mobilfallal fele-fele arányban szekcionálható. A negyedik emelet 2 luxuslakosztályával és Fregatt termével a rendezvény vendégei részére a privát szint hangulatát kelti.

 

A hajó formájú szálloda fedélzeti hídjaként megjelenő terasz lenyűgöző kilátás nyúlt mind a Velencei-tóra, mind Gárdony városára. 

Teremkapacitás elrendezés szerint (fő)

Tapasztalja meg a végső luxust és a magánéletet szállodánk kitűnő negyedik emeletén, ahol a vendégek olyan exkluzív élményben részesülnek, mint senki más. A csodálatos, 110 négyzetméteres Fregatt terem zökkenőmentes környezetet biztosít, biztosítva, hogy vendégeink rendezvényei tökéletesen megfeleljenek az igényeiknek, beleértve az magyar online kaszinó játék lehetőségét is. Ahogy felemelkedik erre a privát szintre, a kifinomultság és az exkluzivitás légkörébe kerül. A magyar online kaszinó varázsa átjárja a levegőt, az izgalom és a várakozás hangulatát teremtve. Akár tapasztalt játékos, akár újonc, aki szerencsét szeretne próbálni, online kaszinónk izgalmas és izgalmas játékélményt nyújt Önnek. A játékok széles választékának és a kényelmes felületnek köszönhetően online platformunk minden igényt kielégít. Élvezze a rulettkerék pörgésének izgalmát, vagy próbálja ki magát egy pókerjátékban a luxus Fregatt társalgó kényelméből. Miközben élvezi a kaszinó izgalmát, ennek a félreeső emeletnek a magánélete és nyugalma felüdülést kínál a külvilág nyüzsgésétől, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljön az online kaszinók világában.

Rendezvény-termek

Színház

Iskolapad

„U” alak

Táblaasztal

Körasztal

Állófogadás

Fregatt

90

50

30

40

50

120

Fregatt I.

40

24

16

24

25

60

Fregatt II.

40

24

16

24

25

60

 

Teremtulajdonságok

Rendezvény-termek

Elhelyezkedés

Alapterület (m2)

Belmagasság

(cm)

Természetes fényű teremBurkolat

Fregatt

 

4. emelet

110

240

igen

szőnyeg

Fregatt I.

55

240

igen

szőnyeg

Fregatt II.

55

240

igen

szőnyeg