×
DE EN
Esküvő helyszín

Esküvő helyszín

Szertartás helyszíne:

A szálloda kertjében a tópanorámás, térkövezett pergola nyújt különleges helyszínt a szertartáshoz. Az igény szerint dekorálható terület welcome fogadáshoz és fotózáshoz is használható. A hangulatos tóparti kertet könyöklők, árnyékolók és kerti bútorok használatával tesszük tökéletessé.

Szertartás helyszíne (rossz idő esetén):

ElhelyezkedésAlapterület 
m2
Belmagasság 
cm
Természetes 
fényű terem
Burkolat
4. emelet - Karavella terem      90          240igenszőnyeg
4. emelet -
Fregatt terem
      110         240igenszőnyeg

Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden esküvőre lehetőség nyílik. Termeink légkondicionáltak, dekorálható mennyezettel és falfelületekkel rendelkeznek. A termekben 6 és 10 fős körasztalokat, valamint táncparkettet díjmentesen biztosítunk.

Nautis terem

Több bejárattal rendelkezik, melyek közül egy a szálloda parkja felől is megközelíthető. A teremtől 10m-re helyezkedik el a szivar szoba ami 24 órában nyitva tart így esetleges rossz idő esetén is biztosított a vendégek kényelmes dohányzása.

Karavella terem:

A négyzet alakú terem rossz idő esetén a polgári szertartás tökéletes helyszíne. A 4. emeleten a termen kívül csupán 2 luxus lakosztály található, így a privát szint hangulatát biztosítja. A Karavella terem egy teljes oldala üveg fal, így biztosítva a szertartás kellemes és meghitt hangulatát.

Fregatt terem:

A téglalap alakú terem rossz idő esetén a polgári szertartás tökéletes helyszíne. A 4. emelet két luxus lakosztályával és Fregatt termével az esküvő vendégei részére a privát szint hangulatát kelti. A hajó formájú szálloda fedélzeti hídjaként megjelenő terasz lenyűgöző kilátást nyújt, mind a Velencei-tóra, mind Gárdony városára.

Szállodánkban esküvők 50 fő részvételével és minimum 5 szoba foglalása esetén tarthatók.