×
DE EN
Aranynap díj a Nautisnak

Aranynap díj a Nautisnak

Aranynap díj a Nautisnak

A Vital Hotel Nautis ismét elismerésben részesült a Day Holiday Kft. Aranynap-díjátadója során és a „Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2016-ban” megtisztelő címmel gazdagodott.

A díjat alapító Day Holiday Kft. a 12 évvel ezelőtt létrehozott díjjal a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el évről évre.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékeli a legjobb szállodákat.

Szállodánk több alkalommal is elnyerte már a megtiszteltetést, 2012-ben szintén Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodájaként, majd 2014-ben Magyarország legjobb négycsillagos vidéki wellness szállodájaként.

A 2017. május 16-án megrendezett díjátadó gálán igazán szívhez szóló beszéd keretében mutatta be a Day Holiday Kft. szállodánkat, amit ezúton is külön köszönünk nekik:

„A Vital Hotel Nautis a Velencei-tó partján helyezkedik el, de biztos vagyok benne, hogy a szállodát senkinek sem kell a teremben bemutatni, hiszen megsúgom, Partnereink nagy kedvence és nem véletlenül. Nem csak a szuper adottságú termek miatt, vagy a tóra néző panoráma végett, hanem a házban lakozó kedvesség, vendégszeretet és példa nélküli hozzáállás miatt, amit ezúton is köszönünk, illetve örömmel várjuk a cégcsoport közelgő mátrai megjelenését is, hiszen ez a csapat garancia a minőségre, magas szintű szakmaiságra. Van, ahol mindig jó lenni!

Szívből gratulálunk!”

Ezúton gratulálunk a többi kategória győzteseinek is, és köszönjük szépen még egyszer az elismerést!

Munkánk során igyekszünk az idei évben is mindent megtenni annak érdekében, hogy a díj a méltó helyen legyen nálunk!