×
DE EN
Masszázs kínálat

Masszázs kínálat

MASSZÁZS, EGY KINCSET ÉRŐ ÉRINTÉS A NAUTISBAN!


Bejelentkezésre, előzetes időpont egyeztetésre Wellness Recepciónkon van lehetőség.

 

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a kezelések előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a Wellness Recepción!


Masszázs kínálat a VITAL HOTEL NAUTISBAN ****-ban


Aroma masszázsok 100% növényi olajokkal

A masszázs során alkalmazott több százezer virágsziromból és a növények legértékesebb részeiből frissen kinyert illóolajnak 100% hatékonysága lehetővé teszi, hogy harmonizáljuk, erősítsük vagy gyógyítsuk a szervezetet. Egy-egy illóolaj több szinten is hat, éppúgy a fizikai testre, mint a lélekre és a szellemre, valamint hatása a kezelést követően akár több napig is érezhető.

Az aromát Ön szabadon kiválaszthatja folyamatosan megújuló, illetve szezonális kínálatunkból, vagy kikérheti a terapeutánk tanácsát is az Ön testi-lelki állapotához igazítva.


25’ - 5.900 Ft

50’ - 9.900 Ft


ORGANIQUE – A TERMÉSZET KINCSE

NAUTIS DELUX TELJES TESTMASSZÁZSOK

A masszázs során a shea-vaj természetes összetevőinek köszönhetően bőre egy különlegesen tápláló, hosszan tartó hidratálással lesz gazdagabb. Magas A, E es F vitamin, méhviasz és esszenciális olaj tartalma miatt kíméletesen nyugtatja az érzékeny, kipirosodásra hajlamos száraz bőrt. Magas zsírsavtartalma miatt lassítja az öregedési folyamatokat. Intenzíven áramló változatos masszázs technika teszi feledhetetlenné és rendkívül hatékonnyá a test és a lélek számára!

60’ - 11.900 Ft

80’ - 13.500 Ft


AROMÁS-OLAJOS TESTMASSZÁZSOK

"NAPFELKELTE"- frissítő, élénkítő masszázs

A frissítő (svédmasszázs alapú) masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Javítja a vérkeringést és így bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást.

25’ - 5.900 Ft

50’ - 9.900 Ft

 

" NAPNYUGTA" - relaxációs masszázs

Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít. A relaxmasszázs (svédmasszázs alapú) célja, hogy szervezetünket több szinten egyensúlyba hozza: testi, lelki és szellemi harmóniánkat helyreállítsa.

25’ - 5.900 Ft

50’ - 9.900 Ft

 

"PARTI SÉTÁNY"- talp-, és lábmasszázs

Méregtelenítő, immunerősítő, stresszoldó, regeneráló, egészségmegőrző és frissítő talpmasszázs. Célja, hogy természetes módon serkentsük a szervezet öngyógyító mechanizmusát, oldjuk a feszültségeket és energiablokkokat, valamint segítsük a testi, lelki és szellemi oldást, regenerálódást, prevenciót.

30’ - 5.500 Ft


"KÁPRÁZAT" - fejmasszázs

Rendkívül kellemes: pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít, igen jó hatású az egészt testre. Különösen ajánlott fejfájáskor, migrén, pszichés teher és stressz esetén.

20' - 4.900 Ft
 


HA MÉG TÖBBRE VÁGYNA...


Napfényfürdő - 2.000 Ft / Fő / 20'

Szállodánkban a hagyományos szolárium gép helyett Napfényfürdő szoba várja a barnulni vágyókat. Élvezze a napfényfürdő barnító UV fényének pozitív hatásait!


Thermo Spa masszázs -  3.000 Ft / 30'

VITAL HOTEL NAUTIS újdonsága a Thermo Spa masszázságy. Lebegjen a súlytalanság csodálatos ellazító érzését élvezve, míg meleg vízsugarak masszírozzák Önt deréktól nyakig anélkül, hogy egy csepp víz érné! A kezelés kiváló stresszoldó és közérzetjavító hatású.