×
DE EN
Masszázs Kínálat

Masszázs Kínálat

VITAL HOTEL NAUTIS újdonsága a Thermo Spa masszázságy, mely használat közben felemelkedik és a vendég a felmelegített vízágyon „lebeg”, miközben kád vize masszírozza a benne fekvőt. Mi minden területen a harmóniára törekszünk. Igyekszünk a test, lélek és szellem összhangját megteremteni, hogy úgy távozhasson szállodánkból, mintha kicserélték volna. Hagyja, hogy masszőreink elkényeztessék hagyományos és egzotikus masszázsainkkal!

Bejelentkezésre, előzetes időpont egyeztetésre Wellness Recepciónkon van lehetőség.

 

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a kezelések előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a Wellness Recepción!

Masszázs kínálat a VITAL HOTEL NAUTISBAN ****-ban

ORGANIQUE – A TERMÉSZET KINCSE

NAUTIS DELUX TELJES TESTMASSZÁZSOK

Exclusive kényeztető igazi wellness élmény!

A masszázs során a shea-vaj természetes összetevőinek köszönhetően bőre egy különleges tápláló, hosszan tartó hidratálással lesz gazdagabb. Magas A, E es F vitamin, méhviasz és esszenciális olaj tartalma miatt kíméletesen nyugtatja az érzékeny, kipirosodásra hajlamos száraz bőrt, magas zsírsavtartalma lassítja az öregedési folyamatokat. Intenzíven áramló változatos masszázs technika teszi feledhetetlenné és rendkívül hatékonnyá a test és a lélek számára!

60’ – 10900 Ft

80’ – 12900 Ft

 

SHEA VAJAS THERMO RITUÁLÉK / SHEA VAJ CUKOR PEELING

Teljes test bőrradírozás a NAUTIS ORGANIQUE cukor alapú aromaterápiás peelingekkel. A változatos illat kompozíciók közül válassza ki az ön számára legmegfelelőbb nyugtató - relaxáló, stimuláló revitalizáló, vagy regeneráló hatású sópeelinget, mi garantáljuk, hogy bársonyossá, üdévé varázsoljuk bőrét!
TELJES TEST PEELING     20' - 4000 Ft


AROMÁS-OLAJOS TESTMASSZÁZSOK

"NAPFELKELTE"- frissítő,-élénkítő masszázs:

A frissítő (svédmasszázs alapú) masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Javítja a vérkeringést és így bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást.

25’ – 5500 Ft

50’ – 9000 Ft

 

" NAPNYUGTA" - relaxációs masszázs:

Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít. A relaxmasszázs (svédmasszázs alapú) célja, hogy szervezetünket több szinten egyensúlyba hozza: testi, lelki és szellemi harmóniánkat helyreállítsa.

25’ – 5500 Ft

50’ – 9000 Ft

 

"TITÁN& AMAZON" - sportmasszázs:

A sportmasszázs izomlazító masszázs, a svédmasszázshoz hasonló, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsa, ezáltal azok rugalmasabbak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek.

25’ – 5900 Ft

50’ – 9500 Ft

 

"PARTI SÉTÁNY"- talp,-és lábmasszázs:

Méregtelenítő, immunerősítő, stresszoldó, regeneráló, egészségmegőrző és frissítő talpmasszázs. Célja, hogy természetes módon serkentsük a szervezet öngyógyító mechanizmusát, oldjuk a feszültségeket és energiablokkokat, valamint segítsük a testi, lelki és szellemi oldást, regenerálódást, prevenciót.

30’ – 4900 Ft

 

"KÁPRÁZAT" - fejmasszázs:

Rendkívül kellemes: pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít,igen jó hatású az egész testre. Különösen ajánlott fejfájáskor, migrén, pszichés teher és stressz esetén.

20’ – 4500 Ft


Napfényfürdő 20’ - 1.800 Ft

Szállodánkban a hagyományos szolárium gép helyett Napfényfürdő szoba várja a barnulni vágyókat. Különlegessége hogy nem UV, hanem infravörös fénnyel barnulhatunk, ami kevésbé káros a bőrre. Mélybarnító hatású.


Thermo Spa masszázs 20’ -  3.000 Ft

VITAL HOTEL NAUTIS újdonsága a Thermo Spa masszázságy, mely használat közben felemelkedik és a kád vize hullámokat közvetítve masszírozza a benne fekvőt.