×
DE EN
Selander Restaurant

Selander Restaurant

Exkluzív kínálattal várjuk Vendégeinket szállodánk Selander éttermében, gyönyörű Velencei-tóra néző panorámával. Éttermünk üzemeltetése során célunk nem kevesebb, mint megmutatni vendégeink számára a magyar gasztronómiában és vendégszeretetben rejlő korlátlan lehetőségeket.

Hagyományos magyar ízekkel és nemzetközi ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket, melyhez világhírű pálinkákat kínálunk az Agárdi Pálinkafőzde választékából.

Nyitva tartás: 

reggeli:     07:30-10:00
ebéd:     12:00-14:30
vacsora:     18:00-21:00

Áraink a 15% szervízdíjat tartalmazzák.

Ha egy remek helyet keres, ahol nyerőgépek online játszhat Magyarországon, akkor a legjobb helyen jár. Magyarország kormánya legalizálta az online szerencsejáték-ipart, és Magyarországon bármilyen játékot játszhatsz, amit csak szeretnél. Sok szerencsejáték-szakértő azt javasolja, hogy olyan játékokat válasszon, amelyek gyakran fizetnek. A nyerőgépek ezért kiváló választásnak számítanak. A legjobb magyarországi online kaszinók a klasszikus kedvencektől a legújabb megjelenésekig a címek széles választékát kínálják. Magyarországon több mint egy maroknyi nemzetközi szolgáltatót találsz, amelyek elfogadják az ország játékosait. Ezen üzemeltetők többsége európai. A magyar üzemeltetők azonban nem szabályozottak ebben az országban. Számos tényezőt kell figyelembe venni, ha Magyarországon szeretne online nyerőgépet játszani. Az első a joghatósági kérdések. Ha nincs engedélye, akkor nem játszhat Magyarországon. A magyar törvények is a játékosok védelmét szolgálják, ezért mindenképpen ellenőrizze a kaszinó joghatóságát, mielőtt döntést hozna. Egy másik fontos tényező, amit figyelembe kell venned, amikor egy magyarországi nyerőgépes online kaszinót választasz, a biztonság. Bizonyos weboldalak zsarolásról híresek, és soha nem fizetik ki a nyereményeket. Soha nem tudhatod, hogy ki használhatja ki az adataidat. Mindenképpen keresse az olyan biztonsági jelzőket, mint a 128 bites SSL titkosítás a felkeresett webhelyeken. Emellett a legjobb magyarországi nyerőgépes oldalak elfogadják a kriptovalutával történő fizetést, így nem kell aggódnia amiatt, hogy személyes adatai rossz kezekbe kerülnek. Szerencsére egy nemrégiben hozott bírósági ítélet véget vetett ezeknek a jogi bonyodalmaknak. Mivel Magyarország kormánya szeretné versenyképesebbé tenni az országot az európai szerencsejáték-piacon, legalizálta az online szerencsejátékokat. A magyar szabályozás azonban tiltó jellegű, és a nemzetközi kaszinóüzemeltetők vonakodtak belépni a piacra. Ennek eredményeképpen számos külföldi szolgáltató megtagadta, hogy szerencsejáték-szolgáltatásokat nyújtson Magyarországon. A kormány azonban dolgozik a törvények megváltoztatásán, hogy a nemzetközi szolgáltatók számára lehetővé tegye az országban való működést.