×
DE EN
Tudnivalók

Tudnivalók

Kedves Vendégeink!

A Magyar Kormány 2020. április 29-i döntése alapján, miszerint vidéken eltörlik a kijárási korlátozást, a siófoki és mátrafüredi szállodánk mellett a Vital Hotel Nautis****superior is újra megtelhet élettel!

Szállodánk 2020. május 29-én a következő óvintézkedések mellett újra nyitja kapuit:

 • Korlátozzuk a szállodánkba foglalható szobakapacitást.
 • A szálloda közösségi tereibe kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki.
 • Kollégáink maszkot viselnek, melyre Önöket is kérünk.
 • Kényelmi szolgáltatásokkal igyekszünk csökkenteni a személyes kontaktust (pl.: gyorsított bejelentkezés, szobai telefonon történő időpont egyeztetés stb.)
 • A szobai klímaberendezések éves tisztítását, fertőtlenítését szakemberek elvégezték. 
 • A közösségi terekben a természetes szellőztetést részesítjük előnyben, a klímaberendezéseket csak indokolt esetben indítjuk el.
 • Éttermünkben és kávézónkban az asztalkapacitást csökkentettük az előírásoknak megfelelően.
 • Az étkezések alkalmával megszokott módon büféasztalról választhatnak Vendégeink, azonban az ételek tálalását kollégáink végzik.
 • Jó idő esetén az étterem terasza is Vendégeink rendelkezésére áll, melynek kapacitását kibővítettük.
 • Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.
 • Takarító személyzetük fokozott figyelmet fordít a közösségi terek, liftek, közös használatú mosdók gyakori fertőtlenítésére.
 • A teljes wellness részlegen az eddiginél is fokozottabb figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a nyugágyakat egymástól kellő távolságra helyeztük el.

Minden további intézkedés az Önök védelme érdekében történik a nyugodt és biztonságos pihenés érdekében!

Várjuk Önöket szeretettel!
Check-in, Check-out

A szobákat az érkezés napján 14.00 órától tudják elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig állnak rendelkezésre.

Késői kijelentkezés

A late check out minden esetben előzetes egyeztetés alapján, foglaltság függvényében lehetséges. Late check out díja: 21:00-ig 10.000Ft/szoba. A kijelentkezés elmulasztása esetén 10:30 után szállodánk az Ön szobaszámláját 10.000 Ft extra díjjal automatikusan megterheli. Főszezonban, illetve kiemelt időszakokban késői kijelentkezésre, valamint kijelentkezés utáni wellness használatra felár ellenében sincs lehetőség.

Általános lemondási feltételek:

Érkezés előtt 7. napig kötbérmentesen lemondható.

Az érkezés előtti 7. naptól a foglalás végösszegének 50%-a fizetendő kötbérként. Az érkezés napján történő lemondás esetén, illetve amennyiben a vendég nem érkezik meg, a foglalás végösszegének 100%-a fizetendő kötbérként és a foglalása automatikusan törlésre kerül.

Kiemelt időszakok esetében a foglalást 50% előleg utalással vagy bankkártya adatok megadásával garantálhatják Vendégeink. Amennyiben a bankkártya garanciát választják abban az esetben a hitelkártya adatok megadását követően a szálloda az előleg összegével megterheli a kártyát.

Nem garantált foglalás esetén a szálloda a lefoglalt szobákat 18:00 óráig tartja. Amennyiben a vendég nem érkezik meg, a foglalás automatikusan törlésre kerül.

Különleges alkalmak, csomagajánlatok esetén és csúcsidőszakokban a VITAL HOTEL NAUTIS **** wellness és konferencia szálloda fenntartja magának a jogot a teljes foglalás árának levonására lemondás vagy korábbi távozás alkalmával.

Dohányzás

Szállodánk a nem dohányzó vendégek igényeinek figyelembe vétele mellett igyekszik a dohányzó vendégek kényelmét is szem előtt tartani. Ennek megfelelően több dohányzásra kijelölt területtel is rendelkezünk. A hotel grill terasza és főbejárata jó idő esetén, míg szivar szobája rossz idő esetén is lehetőséget biztosít a dohányzásra. Kérjük, hogy a szobákban és a hotel egyéb területein a dohányzást mellőzni szíveskedjenek. 

A nem megfelelő helyen történő dohányzás esetén szállodánk 20.000 Ft extra díjjal szobaszámláját automatikusan megterheli.

Érdeklődés, szobafoglalás: +36 (22) 570-115, sales@hotelnautis.hu

Szállodánkba külső áru, étel, ital kizárólag a szállodával történt egyeztetés esetén hozható be.

Háziállatot szállodánkban nem fogadunk.

Az ár- és programváltozás jogát fenntartjuk!