×
DE EN
Tudnivalók

Tudnivalók

Check-in, Check-out

A szobákat az érkezés napján 14.00 órától tudják elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig állnak rendelkezésre.

Késői kijelentkezés

A late check out minden esetben előzetes egyeztetés alapján, foglaltság függvényében lehetséges. Late check out díja: 21:00-ig 15.000Ft/szoba. A kijelentkezés elmulasztása esetén 10:30 után szállodánk az Ön szobaszámláját 15.000 Ft extra díjjal automatikusan megterheli. Főszezonban, illetve kiemelt időszakokban késői kijelentkezésre, valamint kijelentkezés utáni wellness használatra felár ellenében sincs lehetőség.


2023. január 1-jétől a késői kijelentkezés feltételei a következőre módosulnak:

A late check out minden esetben előzetes egyeztetés alapján, foglaltság függvényében lehetséges. Late check out díja: 14:00-ig 20.000 Ft/szoba. Későbbi távozás esetén a teljes szobaár fizetendő.

Általános lemondási feltételek:

Érkezés előtt 7. napig kötbérmentesen lemondható.

Az érkezés előtti 7. naptól a foglalás végösszegének 50%-a fizetendő kötbérként. Az érkezés napján történő lemondás esetén, illetve amennyiben a vendég nem érkezik meg, a foglalás végösszegének 100%-a fizetendő kötbérként és a foglalása automatikusan törlésre kerül.

Kiemelt időszakok esetében a foglalást 50% előleg utalással vagy bankkártya adatok megadásával garantálhatják Vendégeink. Amennyiben a bankkártya garanciát választják abban az esetben a hitelkártya adatok megadását követően a szálloda az előleg összegével megterheli a kártyát.

Nem garantált foglalás esetén a szálloda a lefoglalt szobákat 18:00 óráig tartja. Amennyiben a vendég nem érkezik meg, a foglalás automatikusan törlésre kerül.

Különleges alkalmak, csomagajánlatok esetén és csúcsidőszakokban a VITAL HOTEL NAUTIS **** wellness és konferencia szálloda fenntartja magának a jogot a teljes foglalás árának levonására lemondás vagy korábbi távozás alkalmával.

Dohányzás

Szállodánk a nem dohányzó vendégek igényeinek figyelembe vétele mellett igyekszik a dohányzó vendégek kényelmét is szem előtt tartani. Ennek megfelelően több dohányzásra kijelölt területtel is rendelkezünk. A hotel grill terasza és főbejárata jó idő esetén, míg szivar szobája rossz idő esetén is lehetőséget biztosít a dohányzásra. Kérjük, hogy a szobákban és a hotel egyéb területein a dohányzást mellőzni szíveskedjenek. 

A nem megfelelő helyen történő dohányzás esetén szállodánk 20.000 Ft extra díjjal szobaszámláját automatikusan megterheli.

Érdeklődés, szobafoglalás: +36 (22) 570-115, sales@hotelnautis.hu

Szállodánkba külső áru, étel, ital kizárólag a szállodával történt egyeztetés esetén hozható be.

Háziállatot szállodánkban nem fogadunk.

Szállodánk szolgáltatásai kizárólag szállóvendégek részére vehetők igénybe.

Az ár- és programváltozás jogát fenntartjuk!