×
DE EN
Szobák

Szobák

Velencei-tó partján álló wellness és konferencia szállodánk két épületében 81 nemdohányzó, minden igényt kielégítő szoba közül választhatnak vendégeink. A szobák berendezését úgy alakítottuk ki, hogy mind a pihenésre vágyó vendégek, mind a konferenciára, üzleti megbeszélésre érkezők igényeit kielégíthessék. Az ágyak speciális technikával állíthatók, széthúzhatók, lehetővé téve így a double vagy akár a twin ágyazást.

 

Amikor új online kaszinó keres, számos tényezőt kell figyelembe vennie https://kaszinoworld.com/uj-kaszinok/ . A legjobb új online kaszinók jó felhasználóbarátságot és jó megjelenésű játékokat kínálnak. Ha az oldal túl nehézkes vagy zsúfolt, akkor pontokat veszít. A jó üdvözlő bónusz és a legfontosabb promóciók szintén fontosak. Egy kaszinónak minden pénznemet el kell fogadnia, beleértve a Bitcoint is. Ezenkívül számos fizetési módot kell kínálnia, például a PayPal-t és a Visa-t. Az új online kaszinók általában többféle fizetési lehetőséget kínálnak. Sokan kínálnak élő chat támogatást, ami a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfélszolgálat képviselőjével. Más lehetőségek közé tartozik egy webes űrlap vagy egy e-mail cím, amelyet kitölthet és elküldhet a kaszinónak. Egyes oldalak még telefonos ügyfélszolgálatot is biztosítanak, bár ez a szolgáltatás az oldal nyitvatartási ideje miatt korlátozott lehet. A legtöbb új online kaszinó rendelkezik egy jól megtervezett GYIK oldallal, amely választ ad a leggyakoribb kérdésekre. Az új online kaszinók a játékok és funkciók nagy választékával is rendelkeznek. Új kaszinó kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kaszinó által használt szoftvert. Néhány játékost elriaszthatnak a kevésbé megbízható szoftverszolgáltatók, de az új kaszinók változatosabb választékot és nagyobb technikai képességeket kínálnak. Az új online kaszinók a játékok szélesebb választéka mellett éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot is kínálnak. Mielőtt azonban döntést hozna, győződjön meg arról, hogy az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető. Egy új online kaszinó nemcsak új játékokat kínál, hanem új játékszoftverrel is rendelkezik. Míg a régebbi kaszinók még mindig a hagyományos módszerekre támaszkodhatnak, az újabb online kaszinók megértik, hogy a mai játékosok gyorsabb és kényelmesebb fizetési módszereket szeretnének. A Pay by Phone befizetések például lehetővé teszik, hogy hitelkártya nélkül töltsd fel a telefonszámládat, míg a Bitcoin és Ethereum kaszinóplatformok lehetővé teszik, hogy teljes anonimitással játszhass. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, mindig talál egy új és izgalmas játékot.

A VITAL HOTEL NAUTIS **** szobái részben utcára, részben a tóra néznek. Található köztük superior- és összenyitható szoba, kényelmes szálláslehetőséget biztosítva családok, baráti társaságok részére. Utóbbiakból további egy akadálymentesített szobát hoztunk létre mozgáskorlátozott vendégeink, a szomszédos szobában pedig kísérőjük elszállásolására. Superior szobáink egyike sem tóra néző.

Egyes szobáink pótágyazhatók kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható szófával, vagy a legkisebbek számára hálós utazóággyal. Szállodánkban helyet kapott továbbá 4 luxus lakosztály.

 

A VITAL HOTEL NAUTIS**** wellness és konferencia szálloda szobái a következőkkel felszereltek:


Kétágyas szoba:

• erkély
• műholdas LCD TV
• telefon, Wi-Fi internet csatlakozás
• egyedileg szabályozható légkondicionáló
• szobai széf
• minibár (fogyasztás külön térítés ellenében)
• zuhanyzós fürdőszoba
• hajszárító, fürdőköpeny

Egyes szobáink pótágyazhatók kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható szófával, vagy a legkisebbek számára rácsos ággyal. Pótágyas szobáink maximális kapacitása 4 fő.

Kétágyas tópanorámás szoba:

Tóra néző szobáink korlátozott számban állnak rendelkezésre, felszereltségük megegyezik a standard szobák felszereltségével. Panorámás szobáink felár ellenében vehetők igénybe, melynek díja 7 000 Ft/szoba/éj.

Superior szoba:

A standard szobai felszereltségen kívül superior szobáink nappalival bővítve biztosítják vendégeink nyugalmát és kényelmét. Superior szobáink maximális kapacitása 4 fő és nem tóra nézőek. 
Superior szobáink foglalása 7 000 Ft/szoba/éj felár ellenében vehetők igénybe.


Connecting szoba:

Kétágyas összenyitható szobáink felszereltsége mindenben megegyezik a standard szoba felszereltségével, annyi pozitívummal, hogy az egymás mellett lévők kétágyas szobák a közös falon ajtóval felszereltek, így összenyitható szobaként funkcionálnak. Ideális gyermekes családok, baráti társaságok részére, ahol a két légtér fontos tényező. A szobákban elférő maximális létszám 4 fő. Igény szerint, kapacitásunk függvényében tóra néző, panorámás connecting szobákat is biztosítani tud szállodánk.